45-åring fick konstgjord penis och blev av med oskulden

Kirurger i arbete, genrebild. Foto: Wikimedia commons.
  • Lördag 15 sep 2018 2018-09-15
E-post 78

STORBRITANNIEN Efter en ovanlig könsoperation har en brittisk man äntligen blivit av med oskulden. Men den satt långt inne – mannen är 45 år gammal och har levt sitt liv fram tills nu utan penis.

En 45-årig brittisk man som föddes utan penis har äntligen blivit av med oskulden efter att ha fått en konstgjord penis implanterad. Den konstgjorda penisen, som mannen beskrev som ”löjligt stor”, tog tio timmar att implantera.

Mannen föddes med tillståndet blåsexstrofi som innebär missbildningar i penis. Att penis helt saknas är en extremt ovanlig variant av tillståndet, som beräknas drabba en av tjugo miljoner födda.

Den konstgjorda penisen skapades av material från övriga kroppen, och efter tio dagar med erektion i den nytillsatta penisen, och ytterligare sex veckor innan den var redo att användas i ”skarpt läge”, blev mannen äntligen av med oskulden. Enligt mannen var samlaget en framgång.

– Jag blev tvungen att testa funktionen varje morgon och kväll och lämna den erigerad i tjugo minuter, berättade mannen, som styr organets erektion med en knapp på magen, för the Sun.

– Men en morgon hände det bara, berättade mannen vidare. Det var trevligt och naturligt, och det är så jag vill ha det.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag