65-årig man rånad av unga män på kyrkogård i Karlshamn

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 10 apr 2021 2021-04-10
E-post

KARLSHAMN En 65-årig man blev under natten till lördagen rånad av fem-sex unga män på en kyrkogård. Mannen blev fråntagen kontanter och bankkort.

Strax efter midnatt under natten till lördagen blev polisen larmad av en man i Karlshamn som uppgav att han blivit rånad av ett gäng unga män, rapporterar polisen.

Mannen, som är i 65-årsåldern, rånades när han befann sig på en kyrkogård i den blekingska staden där han under hot ska ha fråntagits kontanter och bankkort. Mannen ska emellertid inte ha skadats under rånet och inga tillhyggen rapporteras ha använts.

Rånarna beskrivs som en grupp på fem-sex personer där två av männen ska ha varit mer aktiva än de andra. Dessa två beskriver målsäganden som i 25-årsåldern medan övriga i gruppen beskrivs som klart yngre.

– Han har inte kunnat lämna något närmare signalement än så och har varit påverkad av alkohol under händelsen, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson om målsäganden till Nyheter Idag.

I nuläget har ingen person gripits i ärendet och än så länge finns inga misstänkta.

Läs även: Man gick bärsärkagång i Ystad – sparkade liten hund i huvudet

Läs även: Polis släpades 150 meter efter en bil och fick foten överkörd

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag