AFA skyller borgerliga debattörer för vansinnesdådet i Trollhättan

Foto: Faksimil Twitter
  • Lördag 24 okt 2015 2015-10-24
E-post 497

STOCKHOLM Det vänsterkriminella nätverket Antifascistisk Aktion lägger skulden på borgerliga debattörer för vansinnesdådet i på en skola i Trollhättan. De pekar ut Ivar Arpi, Per Gudmundson, Jimmie Åkesson, Ebba Busch Thor samt Rebecca Uvell som ansvariga för dådet.

En tweet från det vänsterkriminella nätverket Antifascistisk Aktion, AFA, pekas ett antal borgerliga debattörer ut som skyldiga till vansinnesdådet på en skola i Trollhättan. De borgerliga debattörerna Ivar Arpi, Per Gudmundson samt Rebecca Uvell pekas ut tillsammans med partiledarna för Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

Krönikör på DalaDemokraten: ”Får jag dela?”

Ett stort antal människor som sett tweeten från AFA reagerar kraftigt emot vänsternätverkets skuldbeläggande på borgerligheten. Men det finns även de som instämmer i vad AFA skriver. En av de utpekade, Rebecca Uvell, publicerar en skärmdump som visar hur tidningen Dalademokratens krönikör Ida Ali Abdulla Lindqvist förefaller instämma med budskapet.

”Får jag dela?”, frågar Abdulla Lindqvist.

Frågeställningen åsyftar att sprida den text som AFA publicerar där de namngivna personerna hålls ansvariga för morden i Trollhättan. Även Ayman Osman, känd från vänsternätverket Researchgruppen, delar samma status på Facebook – något som Rebecca Uvell också uppmärksammar.

Nedan har vi samlat några av reaktionerna mot tweeten från AFA

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag