Aftonbladetkolumnisten: ”Man kan ju lika gärna säga att isoleringen av SD har fungerat”

Walden tror på att isolera SD. Foto: Faksimil Aftonbladet / Nyheter Idag
  • Söndag 29 jan 2017 2017-01-29
E-post 368

STOCKHOLM Isoleringen av SD har fungerat. Det menar Andrev Walden, kolumnist på Aftonbladet, som förklarar sitt resonemang i en kolumn.

Aftonbladetkolumnisten Andrev Walden skriver under lördagen att de sju riksdagspartiernas isolering av Sverigedemokraterna har fungerat. Trots att regeringspartierna kraftigt har minskat invandringen sedan förra året menar Walden att SD inte haft något inflytande i sina kärnfrågor.

”Man kan ju lika gärna säga att isoleringen av SD har fungerat. Partiet har ju till exempel varit isolerat från inflytande i sina kärnfrågor i sex år”, skriver Walden.

Walden menar att det är en värdering, inte en sanning, att de etablerade partierna misslyckats i sin hantering av Sverigedemokraterna.

”En värdering som upprepats så många gånger att den blivit en sanning. Fast det egentligen är en värdering.”

Att Moderaterna bjudit in Sverigedemokraterna till samtal beror, enligt Walden, på det ”cyniskt opinionsfixerade tjatet om ett misslyckande”.

Fungerar det att isolera SD?
3888 röster (se resultat)

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag