Åhlens i kritikstorm: Halva priset på ”rökskadade produkter” efter terrordådet

Rea på rökskadat hos Åhlens. Foto: Nyheter Idag samt faksimil Twitter
  • Lördag 8 apr 2017 2017-04-08
E-post 576

STOCKHOLM Varuhuset Åhlens möter hård kritik på Twitter från Expressen-profilen Niklas Svensson och en rad andra twittrare. Det efter ett meddelande på Åhlens hemsida. ”Imorgon söndag öppnar vi Åhléns City Stockholm kl 11. Då startar en utförsäljning av rökskadade produkter som finns på tunnelbaneplanet och gatuplan. Halva priset på skadade produkter inom sport, accessoarer, skor och skönhetsprodukter”, skriver varuhuset.

Det är en lång rad twittrare som reagerar kraftigt mot att Åhlens nu meddelar att de kommer rea ut rökskadade produkter efter terrordramat i Stockholm där en lastbil körde in genom skyltfönster på varuhuset och fattade eld. I ett meddelande på Åhléns hemsida informeras kunder om att det är halverat pris på skadade produkter.

”Imorgon söndag öppnar vi Åhléns City Stockholm kl 11. Då startar en utförsäljning av rökskadade produkter som finns på tunnelbaneplanet och gatuplan. Halva priset på skadade produkter inom sport, accessoarer, skor och skönhetsprodukter”, skriver varuhuset bland annat.

En av de som reagerar kraftigt är Expressen-profilen Niklas Svensson. ”Hur tänker man på Åhlens när man i kväll skickar detta erbjudande till sina kunder?!” undrar Svensson i en tweet.

Och Svensson är inte ensam om sina reaktioner mot varuhuset. En lång rad twittrare reagerar djupt kritiskt mot utförsäljningen av rökskadade produkter som planeras med start under söndagen.

https://twitter.com/Fridolinjen/status/850776089106448384

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag