Åkesson om korankravallerna: ”Tiden för saft och bullar är förbi”

Bild: Sverigedemokraterna
  • Onsdag 20 apr 2022 2022-04-20
E-post 983

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson totalsågar både den sittande socialdemokratiska regeringen och den föregående borgerliga regering under Fredrik Reinfeldt i ett inlägg på Facebook med anledning av påskhelgens korankravaller.

”Kravallerna ska ses som en regelrätt attack på hela det svenska samhället och vårt sätt att leva” inleder Åkesson inlägget, och pekar sedan på vittnesmål som säger att polisen varit det främsta målet för upploppsmakarnas våld.

Åkesson fortsätter med att inskärpa att ”såväl socialdemokratiska som Alliansregeringar bär skulden för det som nu sker i vårt land. En ansvarslös invandringspolitik, en helt kravlös integrationspolitik och en slapphänt kriminalpolitik har bäddat för parallella klan- och samhällsstrukturer att växa fram”.

”Regeringen borde för många år sedan ha insett att tiden för saft och bullar är förbi” skriver Åkesson, som vill se ett Sverige som sätter ”hårt mot hårt” mot kriminaliteten.

Läs även: Springare: Polisen får skjuta människor av en anledning

Läs även: Koranbränning stoppades i Växjö: ”Många muslimer”

Läs även: Allard: ”Polisen är inte förmögen att skydda oss i vårt eget land”

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag