Alexander Bard toksågar Nöjesguiden: ”Nervösa hipstertyperna som påstår att folk är rasister”

Alexander Bard skriver på Twitter att han hatar Nöjesguiden. Bilden är ett montage. Foto: Wikimedia Commons samt Faksimil Nöjesguiden
  • Lördag 10 okt 2015 2015-10-10
E-post 1333

STOCKHOLM Efter att vänsterblaskan Nöjesguiden gjorde en artikel om att Alexander Bard lunchar med Linus Bylund (SD), rasar nu Bard mot blaskan. – Jag tycker att det är dags att sätta ner foten, de där nervösa hipstertyperna som påstår att folk är rasister som inte är det, de ska fan få veta hut. Jävlar i mig då vaknar jag, säger Bard till Aftonbladet.

Det började med att kändisen Alexander Bard tog en lunch i gamla stan med Sverigedemokraternas riksdagsledamot Linus Bylund. Lunchen fotograferades och publicerades i en artikel på vänsterblaskan Nöjesguiden tillsammans med en text som säger att Bard tidigare ska ha uttryckt sig rasistiskt.

Artikeln i Nöjesguiden får Bard att rasa och till tidningen Aftonbladet förklarar han att han träffade riksdagsledamoten för att de bägge gillar att leva rövare. Men lika snälla kommentarer har han inte om Nöjesguiden. På Twitter skriver han att han hatar sajten.

– Jag tror inte ens att hudfärg existerar och jag blir förbannad på det. Jag tycker att det är dags att sätta ner foten, de där nervösa hipstertyperna som påstår att folk är rasister som inte är det, de ska fan få veta hut. Jävlar i mig då vaknar jag, förklarar Bard till Aftonbladet.

Han håller inte heller igen med vad han anser om journalisterna på Nöjesguiden som insinuerar att Bard kan vara en rasist.

– Jag är inte rasist och jag är jävligt trött på klantiga, klumpiga och korkade journalister som tar sig friheten att slänga rasiststämpeln på folk som inte är rasister.

Nedan förklarar Bard på Twitter att han hatar Nöjesguiden

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag