”Allah får tag i dig”: Tre svartklädda kvinnor knivhögg dagisfröken

Little Diamond nursery Bild: Google
  • Onsdag 7 jun 2017 2017-06-07
E-post

STORBRITANNIEN En kvinnlig anställd på det engelska daghemmet Little Diamonds nursery i Harmon Hill i London blev neddragen och knivhuggen på väg till jobbet. Förövarna uppges vara tre kvinnor, helt klädda i svart. Under attacken skall skrek de att ”Allah kommer att få tag i dig”. Skolorna i området har nu stängt tills vidare.

En kvinnlig dagisfröken på Little Diamonds nursery i Harmon Hill i London överfölls på vägen till sitt arbete. Attacken avbröts och kvinnan överlevde, men skadades. Enligt offret var gärningsmännen tre unga kvinnor som först drog ner henne på marken och sedan knivhögg henne. Samtliga gärningsmän beskrivs som helt svartklädda.

Under attacken skrek de att ”Allah kommer att få tag i dig.” Det berättar den brittiska tidningen The Daily Mail.

Karen Stevens, som är föreståndare för daghemmet Diamond Hill i London, säger att en av hennes kvinnliga anställda blev neddragen, slagen, sparkad och skuren av tre flickor på vägen till sitt arbete i morse. Offret promenerade längs Wanstead High Street i norra London när hon överfölls och knivskars, enligt hennes chef.

Stevens beskriver angriparna som tre asiatiska flickor och berättade att de sprang när en man kom springande för att ingripa. En annan kollega till offret, som vill vara anonym, berättar att offret hade tre asiatiska flickor bakom sig som skall ha citerat koranen och högljutt talat om Allah.

– De drog ner henne på marken, slog och sparkade henne. Sedan drog en av dem fram en kniv och skar henne från handleden upp till armbågen, sade kollegan till Daily Mail.

Skolorna i området sände under dagen ut e-post till samtliga föräldrar och meddelade att de har stängt tills vidare på grund av attacken.

Polisen klassar inte händelsen som en terrorrelaterad incident utan utreder det som ett vanligt överfall. Det bekräftar polisens antiterrorenhet till Daily Mail.

– Vi har ingen pågående utredning för tillfället, säger en talesman till Daily Mail.

Ännu har polisen ingen misstänkt för dådet.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag