Årets Freedomfest: Både Chang Frick och Henrik Arnstad med i programmet

Den 23:e maj 2015 äger Freedomfest rum i Stockholm!
  • Söndag 17 maj 2015 2015-05-17
E-post 40

STOCKHOLM På årets upplaga av Freedomfest den 23:e maj har du möjlighet att lyssna till ett föredrag där Chang Frick berättar om Nyheter Idag. På eftermiddagen arrangeras även en debatt där republikanen Henrik Arnstad möter rojalisten Björn Johanessen. Än finns det platser kvar för den som vill anmäla sig!

Årets Freedomfest arrangeras av Mises-institutet och äger rum i Aulan på Östra Reals gymnasiekola i Stockholm. Under en hel dag kan du som är trött på stat, förmynderi, batikhäxor, auktoriteter och goda intentioner passa på att lyssna till föredrag om hur en annan värld är möjlig. Och redan i programmet ser vi en bred spännvidd. Bland annat kommer Chang Frick från Nyheter Idag att tala om journalistik och hur man tar knäcken på gammelmedia. Senare på dagen kommer republikanen och vetenskapsjournalisten Henrik Arnstad att debattera mot rojalisten Björn Johannessen.

Men mycket mer står på programmet. Joakim Fagerström kommer att förklara hur nationalstaten är ett resultat av centralisering av politisk makt – ofta i strid med folkviljan. En annan talare, Stellan Abrahamsson, kommer att berätta om hur regleringar påverkar bank- och finansbranschen. Det kommer även att berättas om den fria och självägande odalbonden och om hur grön politik används för att inskränka våra friheter. Avslutningsvis kommer en av Sveriges främsta kämpar för din frihet på nätet, John Karlung, från internetoperatören Bahnhof, att berätta om massövervakning och hot mot det fria tänkandet.

Kostnaden för att delta ligger på 1,2 gram guld, eller om man så vill 90 gram silver. Det går även bra att betala med Bitcoin, ca 0,22 BTC. För eventuella etatister som vill använda gammelpengar är priset 400 SEK med lunch och 300 SEK utan lunch vid föranmälan.

För hela programmet och anmälan hänvisar vi dig till hemsidan för Freedomfest – Klicka här!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag