Asdåligt betyg för Lopez i rumpkriget mot Minaj

  • Söndag 21 sep 2014 2014-09-21
E-post

NÖJE Det är hårda omdömen som skrivs på youtube efter att Jennifer Lopez släppt ny rumpvideo. – Om din metod för att sälja musik är att skaka din rumpa framför kameran borde det tala om för dig hur avskyvärd din musik är, kommenterar en person.

Nu har världsdivan Jennifer Lopez, 45, släppt en ny rumpskakarlåt med den självförklarande titeln ”Booty”. Med rumpbackup från australiensiska artisten Iggy Azalea kan de ses svänga loss i ett fyra minuter långt rumpcrescendo. Jennifer Lopez är känd för sin framgångsrika bakdel och har hållit den i rumpljuset under en snart 20 år framgångsrik karriär.

Rumpan en trend som inte vill dö ut

Videon ses som en utmanare till Nicki Minaj och hennes något mer skandalösa låt ”Anaconda”. Reaktionerna är, precis som föremålet för diskussionerna, delade. I kommentarsfältet till videon uttrycker sig användaren Joel Scott mycket uppskattande.

– I came for the ass, I stayed for the ass, I like ass. Jag kom för rumpan. Jag stannade för rumpan. Jag gillar rumpa.

Men reaktionerna är inte odelat positiva. Användaren Paige Edwards tycker annorlunda och sågar Jennifer Lopez längs med fotknölarna i en kommentar på youtube.

– If your method of selling music is wobbling your ass on camera then that should tell you how awful your music is. Om din metod för att sälja musik är att skaka din rumpa framför kameran borde det tala om för dig hur avskyvärd din musik är.

Nedan ser du Lopez senaste bidrag i rumpkriget. Stäng av högtalarna om du vill slippa oljudet i bakgrunden.

Samma gäller Nicki Minajs video, även den har av någon anledning en stor portion oljud i bakgrunden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag