Äter Aftonbladets Lena Mellin en snorkråka i direktsänding? Avgör själv!

Foto: Stillbilder ur Expressens livesändning
  • Måndag 9 okt 2017 2017-10-09
E-post 4621

STOCKHOLM När Expressen intervjuar nya moderatledaren Ulf Kristersson står Aftonbladets politiske kommentator Lena Mellin i bakgrunden. Plötsligt petar hon sig i näsan och sen ser det ut som att hon stoppar något i munnen. Flera bedömare i sociala medier menar att hon äter en snorbuse.

”Kristersson har inte råd att göra bort sig”, löd rubriken på Lena Mellins analys i Aftonbladet inför partiledardebatten på söndagen. Men samma fråga kan möjligen ställas till Mellin själv. När Kristersson efter debatten blir intervjuad av Expressen står Lena Mellin i bakgrunden och petar näsan. Sen ser det ut som att hon äter upp en snorbuse – allt filmas i direktsändning.

Den pinsamma fadäsen har uppmärksammats i sociala medier och blivit en snackis. Nyheter Idag har mejlat Lena Mellin för en kommentar, hittills utan resultat.

Nedan kan du se videobilderna där Lena Mellin fångas i direktsändning där hon står bakom Ulf Kristersson på plats i teve huset efter partiledardebatten.

För Kristerssons del var betyget överlag positivt för hans premiär i en partiledardebatt. Inför debatten berättade han för Nyheter Idag att han förberett sig genom att springa en mil, något han brukar göra enligt egen utsago.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag