Åtta män släpptes efter misshandel av förståndshandikappad – blev misshandlad igen

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 9 okt 2018 2018-10-09
E-post 3257

SÖDERTÄLJE Först blev en förståndshandikappad man misshandlad av åtta gärningsmän. Tre av dem greps, men släpptes strax därpå i frihet. Därefter har den förståndshandikappade mannen blivit misshandlad igen, erfar lokaltidningen LT av en poliskälla.

Den andre oktober klockan 15.24 larmas polis till centrala Södertälje. Där har en man blivit misshandlad av flera gärningsmän. Polisen griper en person och misstänker totalt tre, enligt ett meddelande på polisens hemsida. Ärendet rubriceras som grov misshandel. Lokaltidningen LT rapporterar däremot att alla tre greps och att de senare släpptes i frihet.

Enligt samma lokaltidning är den misshandlade mannen förståndshandikappad och misshandeln ägde rum i Hovsjö centrum.

Och nu skriver lokaltidningen att den förståndshandikappade mannen har blivit påhoppad igen, enligt en polis som varit i kontakt med tidningen. Vidare rapporterar LT att polisen ser allvarligt på händelsen och att de önskar att eventuella vittnen hör av sig.

Nyheter Idag har talat med Södertäljepolisen, men vi har inte lyckats få någon närmare information om det som hänt.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag