Bilbrand i gångtunnel i södra Stockholm

Foto: Nyheter Idag
  • Måndag 2 jan 2017 2017-01-02
E-post 113

STOCKHOLM En personbil, parkerad på tvären i en gångtunnel under Tomtbergavägen i Hallunda, stacks i brand under måndagskvällen. Räddningstjänst larmades till platsen för att släcka bilen och även en polispatrull bevakade på platsen. De senaste dygnen runt nyår har räddningstjänsten larmats till ett flertal bilbränder i området.

Klockan 20.30 på måndagskvällen kom larmet till räddningstjänsten om en bilbrand vid Tomtbergavägen i Hallunda i södra Stockholm. När Nyheter Idag anländer till platsen arbetar räddningstjänsten med att släcka en personbil som står parkerad på tvären i en gångtunnel. En polisbuss fanns också på platsen och en familj med nyfikna barn gick fram för att titta på vad som hade hänt.

Nyheter Idag har talat med Eva Nilsson på Stockholmspolisen.

– Vi är där tillsammans med räddningstjänsten. Vi fick det från räddningstjänsten att de hade blivit larmade och så ville de ha med oss också, säger hon.

Vid 21.30 är polisen fortfarande kvar på platsen enligt Nilsson. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha sett hur bilen hamnade i gångtunneln eller hur den fattade eld.

Räddningstjänsten larmades tidigare samma dygn om en bilbrand i norra Botkyrka. Det larmet kom klockan 01.47 och gällde en adress på Lagman lekares väg i Alby. Och bara några timmar tidigare, klockan 22.09 på söndagen, larmades räddningstjänst till en bilbrand vid Fågelviksvägen i Fittja. Där brann en vit skåpbil på en parkering.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag