Bilbränderna fortsätter rasa i Sverige

En arbetsmaskin brann i Tullinge. Foto: Thomas Gjutarenäfve
  • Tisdag 16 aug 2016 2016-08-16
E-post 391

SVERIGE Bilbränderna fortsätter rasa på flera håll i Sverige och natten mot tisdagen var ett intensivt dygn för blåljuspersonal. Nyheter Idag har listat några av bilbränderna natten mot tisdagen.

I Husby i norra Stockholm rapporterar polisen att två bilar brändes ut helt i ett parkeringsgarage och ett flertal har rökskadats. Totalt fanns 47 bilar i garaget. På platsen anträffades en flaska med brandfarlig vätska.

I Haninge i södra Stockholm klockan 23.53 kom larmet om bilbränder på Hurtigs torg. Polisen konstaterar på sin hemsida att totalt sju fordon brandskadats.

I Tullinge i södra Stockholm hade en eller flera personer tänt eld på ett arbetsfordon. Det larmet kom klockan 22.34 på måndagskvällen.

I Malmö har det brunnit bilar på flera ställen. Klockan 22:43 kom larm om att det brinner bilar i ett garage på Hyacintgatan. Några minuter senare, klockan 22.49 kommer nästa larm om bilbrand på Zenithgatan. Ytterligare några minuter senare klockan 22.56 brinner det bilar på Delsjögatan.

Och så fortsatte det. Klockan 23.11 brinner det bilar på Arkitektgatan. Bara en minut senare kommer larm om en till bil som brinner, denna gång på Nydalavägen. Nästa bilbrand kommer två minuter senare, klockan 23:14 och då brinner det på Censorsgatan. Den sista eftersläntaren i Malmö larmades klockan 00.49 på Gånglåtsvägen.

I Borås rapporteras att en motorcykel och två mopeder har brunnit natten mot tisdagen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag