Bilbränderna slutade när polisen grep tre personer på språng – Släpptes på morgonen

Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 12 aug 2016 2016-08-12
E-post 404

MALMÖ Tre personer som sprang från en stulen bil vid Bennets väg i Malmö greps av polis. Efter att de greps har inte en enda bilbrand rapporterats in till polisen. – De släpptes sedan under morgonen, säger Ewa-Gun Westford vid Malmöpolisen till nyhetssajten 24 Malmö.

Det är nyhetssajten 24Malmö som berättar att polisen möjligen kan vara bilbrännarna på spåren. Tidigare har Nyheter Idag berättat att sedan första juni har uppemot ett 90-tal bilar stuckits i brand i Malmö och problemen har eskalerat den senaste tiden.

Men nu kan möjligen polisen vara bilbrännarna på spåren. Klockan 01.39 fick polisen syn på tre personer i en stulen bil på Bennets väg. När de försökte fly springandes från platsen kom polisen ikapp dem. Uppgifterna bekräftas av Calle Persson när Nyheter Idag ringer till Malmöpolisen.

– De anträffade en stulen bil och har stoppat tre andfådda på språng, säger han.

De tre personerna greps och fördes till polisens arrest. Två av dem är födda 1996 och en är född 1997. Och efter att trion fick sitta bakom lås och bom har inte en enda bilbrand rapporterats in till polisen. Innan de greps hade det hunnit brinna ett tiotal bilar.

Men enligt 24Malmö behövde inte trion sitta länge i polisens förvar, på morgonen släpptes de ut i frihet igen. Det berättade Ewa-Gun Westford vid Malmöpolisen för nyhetssajten 24Malmö.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag