Bilkörning orsakade storbråk – man skallad och förd till sjukhus

  • Tisdag 19 aug 2014 2014-08-19
E-post 0

STOCKHOLM Ett 10-tal personer slogs och en man fördes till sjukhus, efter ett bråk om bilkörning i ett bostadsområde i Västerort. – Det rör sig om vuxna människor, säger polisen till Nyheter Idag.

Det var strax efter klockan 19 på måndagskvällen som Västerortspolisen fick larm om att ett 10-tal personer slogs på Vällingbyvägen i Stockholmsförorten Vällingby.

-Det vi kan säga i nuläget är att det rör sig om vuxna människor, säger befälet på Länskommunikationscentralen, LKC, till Nyheter Idag.

Hon berättar också att det var mycket stökigt på platsen när polisen kom dit, och att en man låg blödande på marken.

”Många oroade människor”

En annan källa inom polisen uppger att en angiven orsak till storbråket var en diskussion om bilkörning på gården i bostadsområdet.

-Det var många som såg bråket, vi fick ett antal samtal från många oroade människor, säger polisen till Nyheter Idag.

Vittnen har uppgett att ett 10-tal personer varit inblandade i bråket, men hur många som slagits aktivt vet polisen inte.

-Det vi vet nu är att en man blev skallad och fördes till sjukhus med ambulans. Vi har också en misstänkt gärningsman gripen för misshandel, meddelar LKC.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag