Barnen ville se Kung Fu Panda — Blev vittnen till verkligt knytnävsslagsmål

Vilt slagsmål utspelade sig på biografen Bergakungen i Göteborg under kvällen. Foto: Wikimedia
  • Måndag 28 mar 2016 2016-03-28
E-post 151

GÖTEBORG Minst två män deltog i slagsmål i salong på Göteborgs-biograf under kvällen. Flera barn som var på bion för att se Kung Fu Panda blev ofrivilliga vittnen till handgemänget. De två männen som inledde slagsmålet hade egna barn med sig.

Slagsmålet mellan de två papporna beskrivs som en skräckupplevelse av vittnen och bröt ut under visningen av barnfilmen Kung Fu Panda 3 på biografen Bergakungen i Göteborg. Händelsen leddde till polisuttryckning och upprättandet av en misshandelsanmälan.

Enligt vittnesuppgifter hade slagsmålet sin upprinnelse i att den ena pappans barn skrek under hela filmen och lekte med en mobiltelefon på hög volym.

Knytnävsslagsmål i en hög på golvet

– Det var en familj som hade ett litet barn med sig. Barnet skrek genom hela filmen vilket skapade en växande irritation i salongen. När barnet inte slutade skrika fick det en mobiltelefon som barnet började spela jättehöga ringsignaler på, berättar ett vittne till slagsmålet för GP.

I slutet av filmen uppstod en häftig ordväxling där en annan pappa kritiserade det skrikande barnets pappa, snart började de skrika på varandra vilket eskalerade i ett knytnävsslagsmål som även kom att involvera fler av biobesökarna. Enligt vittnet ska deltagarna slutligen hamnat i en hög på golvet och delat ut slag mot varandra mellan stolarna.

Polisen har upprättat en anmälan om misshandel och förhört målsäganden och vittnen men ingen har gripits på misstanke om brott.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag