Bloggade om sitt bordellbesök – tycker prostitution ska vara olagligt

Staden Prag i Tjeckien. Foto: CC Flickr "Steffy"
  • Torsdag 20 feb 2014 2014-02-20
E-post 0

UPPDATERAT Nyheter Idag skrev först om en kille från södra Sverige som öppet berättade på sin blogg om ett besök på en bordell. Efter att vi först publicerat hans berättelse vill han att vi gör honom anonym. Detta är nu ändrat.

Bloggaren från södra Sverige åkte till Prag på semester där han passade på att besöka en bordell. I sin blogg berättar han om hur han betalade för en prostituerad och hade sex med henne. Reaktionerna har varit delade i sociala medier. Många tycker det är modigt av honom att vara öppen med det, samtidigt som andra blir upprörda över hans berättelse.

– HAHAHA fyfan va skön. Skit i vad dem avundsjuka bitches säger and fuck on, skriver användaren Kim i en kommentar på hans blogg. Andra som kommenterar är inte lika positiva och en person som kallar sig ”Pippi” skriver, – Så jävla pinsam du är! Sjukt att du inte skäms över dig själv. Hade skämts över dig om jag var din mamma! Sorgligt men sant. Smutsigt och äckligt att ligga med en hora!

”Tack vare att jag varit så öppen med allt så har folk funnit intresse av att läsa bloggen”

När vi frågar honom varför han började blogga får vi veta att han gillade att se folks reaktioner. – Jag fick en hel del positiv respons vilket gjorde att jag fortsatte, förklarar han för Nyheter Idag och fortsätter, -Tack vare att jag varit så öppen med allt så har folk funnit intresse av att läsa bloggen.

Tycker inte prostitution ska vara lagligt

På frågan om vad han tycker om prostitution förklarar han att han inte tycker prostitution ska vara lagligt.

– I Sverige finns knappt någon prostitution medan i andra länder är det deras enda överlevnad att sälja sin kropp. Jag tycker prostitution inte ska vara lagligt, dels för det är mycket våld och droger inblandat och dels att sjukdomar sprids. Jag vet att jag låg med en prostituerad men jag var väldigt noggrann med att vara skyddad och varken komma i kontakt med våra läppar eller några andra delar.

Uppdaterat – Efter vår urpsrungliga artikel om killen från södra Sverige ber han oss att ta bort artikeln med vår intervju. Han uppger att hans familj kan drabbas. Han har även valt att ta bort sitt ursprungliga blogginlägg. Vi har uppdaterat artikeln och gjort den anonym samt bytt ut bilden.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag