Blottade sig och tafsade på barn på fyllan – 27-årig kvinna slipper fängelse

Bild: Faksimil Facebook
  • Onsdag 4 okt 2023 2023-10-04
E-post 0

En 27-årig kvinna som berusad antastade en 13-årig pojke sexuellt och sedan blottade sig för honom och hans vän döms till villkorlig av en brittisk domstol efter att hennes advokat hänvisat till hennes mentala problem och alkoholism.

Jade Berry, 27, döms av Chester Crown Court till 18 månaders villkorlig dom för att ha sextrakasserat och tafsat på en 13-årig pojke, som hon även blottade sig för, rapporterar Daily Mail.

Den var på kvällen den 3 oktober förra året som den berusade Berry kom fram till 13-åringen, som satt med en jämnårig på en bänk i Rivacre Valley Country Park i Ellesmere Port, Cheshire.

Berry satte sig mittemellan pojkarna och började smeka 13-åringen på könet genom byxorna, erbjöd honom sex och sade att hon skulle ”rida dig till morgonen”.

När den chockade 13-åringen och hans vän reste sig från bänken och lämnade Berry, drog hon ner sina byxor och blottade sig innan hon blev medvetslös av berusning.

Pojkarna filmade Berry innan de lämnade platsen, och berättade för sina föräldrar som larmade polis till platsen. Då var hon försvunnen, men kunde identifieras då hon lämnat sitt bankkort och sin telefon på bänken.

När hon förhördes av polis hävdade Berry att hon inte kom ihåg någonting av händelsen, men hon pekades senare ut av pojken i en vittneskonfrontation.

Pojken, som har ADHD, uppger inför rätten att han blev så traumatiserad av händelsen att han försökt ta sitt liv.

Berrys försvarsadvokat John Wyn Williams hänvisade till att Berry haft mentala problem sedan tonåren, med ångestsydrom, panikångestattacker och borderline-störning som diagnoser, att hon begick brottet under kraftig berusning och att hon visat ånger och empati med sitt offer.

– Hon har en självdestruktiv natur och på grund av den har hon vänt sig till alkohol för att lösa sina problem, men hon förstår nu att det inte är svaret, säger Williams till rätten, som dömer henne till arton månaders villkorlig dom.

– Skälen till att du dricker alkohol är många och komplexa, och även om jag måste beakta huruvida du utgör en risk för allvarlig skada på personer ur allmänheten genom att fortsätta begå brott, bedömer jag i ditt fall att den risken är låg, säger domare Eric Lamb.

Läs även: Kvinna döms för våldtäkt på annan kvinna

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag