Bombdåd mot nattklubb i Malmö

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Tisdag 11 jun 2019 2019-06-11
E-post 705

MALMÖ Natten mot tisdag vid 03-tiden skedde en sprängning vid en nattklubb på Adelgatan i centrala Malmö. Det var den andra av två rapporterade detonationer i Malmö på mindre än två timmar. Strax innan hade en explosion förstört entrén till ett flerfamiljshus i stadsdelen Rosengård.

Polisen fick strax efter klockan 02 natten mot tisdag in larmcentral om en explosion i Rosengård. När polisen kom till platsen visade det sig vara en trappuppgång som är helt söndersprängd i ett flerfamiljshus i Rosengård. Förutom fem polisbilar var även Nationella bombskyddet på plats, uppger Expressen.

Lite senare, vid 03-tiden, kom nästa explosion. Den här gången i centrala Malmö, på Adelgatan. Där finns en nattklubb, som tidigare varit utsatt för attentat, återigen var måltavlan.

– Det var ett väldigt kabrak, det smällde väldigt snabbt och väldigt högt, sen blev det helt tyst. Det är obehagligt. Det är en oro som gör att man inte ser någon bättring i den här staden, säger ett vittne till Expressen.

Det finns inga uppgifter om skadade i något av dåden.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag