Börjar skjuta med pistol under bröllopskortege i Tyskland

Foto: Bild.de/Youtube
  • Onsdag 8 Nov 2017 2017-11-08
E-post 538

TYSKLAND En film som publicerats av tyska Bild visar en man som börjar skjuta med en pistol under en bröllopskortege i Tyskland.

Händelsen fångades nyligen på bild av en av tidningens ”läsarreportrar” i Duisburg i västra Tyskland. Bild skriver att flera bilar färdades i kortege i samband med ett bröllop.

I videon kan man se hur en man, som sitter på passagerarsidan i en Volkswagen, siktar med ett vapen genom sidorutan. Därefter avfyrar han fem skott snett upp i luften.

Flera bilar som åker runt och tutar hörs och syns också i videon. Efter skottlossningen larmar läsarreportern polisen.

Bild skriver att det är oklart om det var en riktig pistol som avfyrades.

På Youtube kommenterar en man att det inte rör sig om riktiga skott som avfyras och att det är barnsligt att bli upprörd över händelsen. Han menar att det är vanligt förekommande att man skjuter med vapen på de bröllop han varit på.

En annan person, som invänder mot det resonemanget, ifrågasätter varför man överhuvudtaget tar med ett vapen till ett bröllop och påpekar att det är omöjligt för omgivningen att avgöra om en pistol är äkta eller inte.

Brukar du ta med dig skjutvapen till bröllop?
2383 röster (se resultat)

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag