Bröllop urartade i massaker – fyra döda när bil körde in i gäster

Bild: Alvin Mahmudov/Unsplash
  • Måndag 7 nov 2022 2022-11-07
E-post 67

SPANIEN Ett bröllop som ägde rum i en förort till den spanska huvudstaden Madrid spårade fullständigt ur i ett storbråk. Det hela slutade med att en bil körde in med hög hastighet i flera av gästerna varpå fyra personer, däribland en tonåring, rapporteras ha dödats i illdådet.

Skräckscenerna utspelade sig på söndagen i förorten Torrejón de Ardoz strax öster om Madrid.

Enligt El País ska de döda ha varit en 65-årig kvinna, två män i åldrarna 60 och 37 samt en 17-årig pojke. Därtill rapporteras ytterligare fyra vara allvarligt skadade.

Bröllopet i fråga var ett romskt sådant med ungefär 200 gäster och utspelade sig på en restaurang i staden. Enligt polisen var det två familjer som firade bröllopet när medlemmar av en annan klan anlände till platsen i terrängbil, skriver El País.

Ett bråk rapporteras sedan ha utbrutit innan bilen körde in i flera av gästerna för att sedan köra därifrån. Vad dispyten som ledde till massakern gällde är för närvarande okänt.

Tre misstänkta, en 35-årig förare och hans två barn i åldrarna 15 och 16, har gripits efter dådet. Ytterligare en släkting som rapporteras ha befunnit sig i bilen är fortfarande på flykt.

Läs även: Brud fick ansiktet nedtryckt i bröllopstårta – vill skilja sig

Läs även: Friades från barnvåldtäkt i romsk rättegång – fälls av tingsrätten

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag