Chang Frick går med i Moderaterna

Chang Frick. Foto: Jakob Bergman / Nyheter Idag
  • Tisdag 20 mar 2018 2018-03-20
E-post 114

STOCKHOLM Nyheter Idags medarbetare Chang Frick ansöker om medlemskap i Moderaterna, det framgår av ett inlägg från hans konto på Twitter. Han vill att partiet nu ska verka för att sänka skatter och underlätta för människor att kunna köpa sprit och cannabis. 

Nyheter Idags medarbetare Chang Frick ansöker om medlemskap i Moderaterna, det framgår av ett inlägg från hans konto på Twitter.

Frick skriver vidare att han, som nybliven medlem, ”omgående yrkar att” Moderaterna ska ”sänka skatterna, häva Hanifs Twitterförbud, skrota spritmonopolet och legalisera gräs”, varmed han tillägger ”har jag missat något?”.

Det kommer olika reaktioner på Twitter gällande Chang Fricks idé om att gå med i Moderaterna. Chang har tidigare varit medlem i Moderaternas ungdomsförbund men gick sedan över till Sverigedemokraterna och deras dåvarande ungdomsförbund Sverigedemokratisk ungdom. Av den anledningen kallas Nyheter Idag ofta för en ”SD-media” av journalister från andra medier, trots att ingen anställd på Nyheter Idag har ett medlemskap i SD.

Nyheter Idag har efter många försök fått tag i Chang Frick, en längre intervju med honom och hur tänker med sitt medlemskap, publicerar under kvällen eller morgondagen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag