Christian Engström förklarar, Lars Adaktusson fegar ur

  • Lördag 24 maj 2014 2014-05-24
E-post 0

EU-VALET Igår besökte Nyheter Idag eftersnacket som följde på den SVT-sända EU-valsdebatten, och vad Marit Paulsen hade att säga har vi redan redogjort för i artikeln Marit Paulsen: ”Det är skitsnack!” Resten av besöket sammanfattar vi nu i ett kort videoreportage.

Utanför SVTs lokaler rådde politisk festivalstämning medan olika ungdomsförbund försökte överrösta varandra. Nere i studion förklarade Christian Engström (PP) villigt varför Piratpartiet behövs i EU-parlamentet, medan Lars Adaktusson (KD) bara var dryg.

För att förstå en del av de reaktioner vi möttes av behöver man veta att fotografen hade en stor Piratpartiet-knapp på bröstet, till skillnad från andra fotografer och journalister som höll sin politiska hemvist hemlig. Denna öppenhet var dock inte alltid uppskattad. Det är bara på Nyheter Idag som obstinata fotografer får plats.

– Men Piratpartiet där… mumlar Adaktussons presstyp med sträng min, när Nyheter Idag dyker upp.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag