Dansk TV söker efter 25-årig manlig oskuld: ”Mandig jomfru söges”

Bakgrund: Klipp från filmen 40 year old virgin. Förgrund: Dansk annons.
  • Torsdag 15 mar 2018 2018-03-15
E-post 65

KÖPENHAMN En dansk TV-producent är på jakt efter en 25-årig ”manlig jungfru” för ett nytt tv-program. Programmet ska behandla fördomar och vardagliga erfarenheter från oskulder samt också ge oskulden i fråga ”en möjlighet att göra något åt det”. 

”Mandig jomfru söges till nyt dansk tv-program”, rapporterar danska BT. Programmet, som danskarna ännu inte döpt, ska ta upp fördomar om oskulder. Det är det nordiska produktionsbolaget Nordisk Film TV som ligger bakom tv-satsningen.

Produktionsbolaget har på sitt Facebookkonto Nordisk Film TV Cast gått ut med annonsen där de letar efter en 25-årig ”manlig jungfru”.

Dansk TV-producent vill ge manlig jungfru ”möjlighet att göra något åt det”

”Syftet med programmet är både att minska tabut kring att vara oskuld som vuxen och att ge en möjlighet att göra något åt det med hjälp utifrån. Jag vill väldigt gärna höra dina tankar kring att vara oskuld. Vad innebär det för dig i vardagen, vad innebär det när det kommer till att träffa en partner, vilka fördomar möts du av från omvärlden?”, skriver producenten Rikke Holm, enligt Aftonbladets  översättning. 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag