Därför demonstrerar de mot Stockholm Pride: ”Bisexuella är ett påhitt”

Nordisk Ungdom väckte starka känslor med sin motdemonstration. Foto: Faksimil Youtube
  • Måndag 1 aug 2016 2016-08-01
E-post 173

STOCKHOLM ”Värna kärnfamiljen” stod att läsa på en banderoll från ultranationalistiska Nordisk Ungdom när de demonstrerade mot Prideparaden i centrala Stockholm. Budskapet var så provocerande att tumult uppstod med både pridedeltagare och poliser. Nu berättar talesmannen Fredrik Hagberg om varför de genomförde protesten och hur de ser på sexuella minoriteter.

Dramatiska videobilder som den ultranationalistiska organisationen Nordisk Ungdom publicerar på Youtube visar tumultet som uppstod när de skulle genomföra en motdemonstration mot Stockholm Pride. Även flera medier har berättat att polisen förde bort aktivisterna från platsen och enligt organisationens talesman Fredrik Hagberg föregicks det av att, som han berättar, trakasserier från polisens sida.

– Vi gick bara runt i Stockholm och då började polisen trakassera oss. De tog stryptag på en kille och slängde hans telefon i marken. En annan kille slängde en cykel i bröstet.

De blev sedan bortförda till olika delar av Stockholm berättar Hagberg. Men trots det genomfördes motdemonstrationen med en banderoll där det stod ”Värna kärnfamiljen” och en regnbågsflagga som var överstruken. Nyheter Idag har talat med Hagberg för att förstå varför han tycker det var viktigt att genomföra en motdemonstration mot Stockholm Pride.

– Vi hade en motdemonstration förra året också, med samma banderoller. Dels att de själva säger att de förklarar krig mot kärnfamiljen och att Pride som sådant har fått stå helt okritiskt utan att någon har kritiserat evenemanget. Alla journalister vet att kritiserar man pride är det nådastöten för karriären.

Hagberg menar att Pride sprider ”könsförvirring” och att det har blivit en ”perversion av samhället”, som han uttrycker det.

– Det är en symbol för dålig feminism, pedofili och egentligen samhällets förfall, allt i en parad.

Men ni har inget emot homosexuella då?

– Vad folk känner att de vill hålla på med i sänghalmen är inget jag har med att göra.

Ska man kunna visa det öppet att man är homosexuell då?

– Alltså, vill man gå runt och slänga det i ansiktet på folk att man är homosexuell är det upp till dem. Men sen tycker jag att man ska ha någon form av anständighet i samhället också. Jag ser inte gärna heterosexuella som ligger och grovhånglar i det offentliga rummet heller. Men den här paraden har väl aldrig haft någon form av anständighet.

Kommer ni fortsätta att göra sådana här aktioner i framtiden?

– Det är inte uteslutet.

Vad tänker du om en parad som Pride Järva då?

– Det är feltänkt på något sätt. De tror sig kunna visa hyckleriet i Pride genom att själva anordna en parad. Jag skulle säga att Pride är ju och kommer aldrig vara något annat, och det kan inte vara något annat, än en vänsterrörelse. Att man som sverigevänner försöker skapa en egen pride är helt fel. Det finns andra sätt att visa på hyckleriet. Hyckleriet i Pride är tydligt ändå.

– Pride Järva är totalt onödigt. Det ser man också eftersom det inte är så många som bryr sig om Pride Järva, det såg vi ju nu senast.

Men är det många som bryr sig om era protester då?

– Ja alltså, vi känner att man måste visa… Pride har stått oemotsagt hur länge som helst och det är ingen som kritiserar det. Det är ingen som vågar kritisera det. Och vi vill visa att man faktiskt kan gå ut och visa kritik mot Pride. Vi vill snarare synliggöra att en protest mot Pride finns och det är nyttigt. Folk behöver ha en protest mot Pride.

Ni säger ni vill värna kärnfamiljen. Det vill väl även Kristdemokraterna, men deras partiledare Ebba Busch Thor gick ju i paraden i år?

– Det visar väl snarare förfallet inom KD, att de helt tappat sitt existensberättigande. De var det här kristna konservativa partiet, men nu vill de vara en i mängden av alla andra. De gör exakt samma resa som SD håller på att försöka göra. Att blandas ihop och vara en del av en enda stor smet, varför man nu vill vara det.

Tror du Sverigedemokraterna också kommer gå i Pridetåget i framtiden?

– De har väl försökt, de har väl ansökt om tillstånd, som jag förstår det, flera gånger. De blir ledsna, ”kolla vi får inte vara med”. De borde inte vilja vara med om de ska vara det konservativa motståndet mot samhällets förfall som de säger att de ska vara. De borde visa motstånd mot Pride, men de har helt blivit uddlösa, passiviserade och mesiga. SD är ett hån mot vad de än gång har varit.

Behövs det ett nytt parti?

– Absolut. Det behövs ett riktigt konservativt parti, inget som viker sig. Trumpism skulle man kunna säga, ett parti med stake. Ett parti som vågar säga som det är. Som struntar i mediers smutskastning, som inte viker sig som SD har gjort gång på gång på gång. Det finns ett stort behov av ett nytt parti.

I ditt drömsamhälle, hur ska man hantera frågor som homosexualitet och folk som är bisexuella och hela den här biten?

– Bisexuella är ju bara ett påhitt. Det är bara en fas för folk som tror att de är det. Så bisexuella behöver man nog inte tänka så mycket på, det är bara nått jävla påhitt. De har blivit lurade av könsförvirringen, feminism och pride-samhället.

Så bisexualitet är bara ett påhitt?

– Det är bara en fas. Hur många gamla bisexuella finns det egentligen? Det är ju bara ett påhitt.

Hur är det med människor som säger sig inte ha en könsidentitet?

– Ja, det är ju könsförvirring liksom. Det är tragiskt hur RFSL, Pride och hela det här Queer-feministiska struntpåhittet och genuspåhittet som förvirrar människor till att tro att de inte har någon könsidentitet. Det finns män och kvinnor liksom. Sen om man är androgyn, det är ett irrelevant antal människor.

Folk som vill byta kön då, vad tänker du om det?

– Dom borde man hjälpa till att förstå att man inte kan byta kön. Andelen deprimerade, självmordsbenägna och skadade människor är stor bland just transsexuella. Dem borde man hjälpa snarare. Ge dem psykvård.

– Det är någonting fel hos dem som gör att de vill klippa av sin penis och försöka hitta på en egen vagina. Det är ju skadade människor. Man borde inte hjälpa att lemlästa dem, man borde hjälpa dem att förstå att de har ett kön och att omfamna det man är.

När ni står och gör en motdemonstration mot Pride, agerar inte ni då som vänstern gör när SD eller någon annan har torgmöte?

– Jag tycker absolut inte man ska låta vänstern ha patent på motdemonstrationer, det tycker jag är tråkigt. Det behövs ett motstånd mot Pride bland annat. Varför ska Pride år efter år gå oemotsagt när de har lyckats få in hela etablissemanget i Pride. De har polisen, som ska vara opolitiska, de har militären, de har alla partipolitiker. Det är sjukt hur en lobbyorganisation lyckats få in allt i samhället och egentligen blivit en grundpelare som är heligare än invandring.

Är bisexuella bara ett påhitt?
1636 röster (se resultat)
 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag