Hela denna artikel är en annons

Det är dags för EuroMillions populära Superdragning!

  • Onsdag 22 sep 2021 2021-09-22
E-post

Fredagen den 24 september är det äntligen dags för den efterlängtade EuroMillions Superdragningen. Du kan vara med och spela om den massiva jackpotten på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €) genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat.

EuroMillions, som delade ut en rekordstor jackpott på 210 miljoner € så sent som i februari 2021, arrangerar några gånger om året en Superdragning med en extra stor startjackpott på 130 miljoner € som kan växa till 220 miljoner €. Utöver den fantastiska jackpotten delar EuroMillions Superdragning ut sekundära priser för miljontals euro.

Prisutbetalning

Enligt spellagen från 2020 är det möjligt för svenskar att betta på internationella lotteriers utfall. När du spelar hos lotteribettingtjänsten theLotter Sverige och vinner betalar theLotter ut ditt pris. Alla lottospelen är vinstförsäkrade vilket är en garanti för att stora priser betalas ut. Mindre vinster betalas med inkomsterna från bettingförsäljningen.

Kanske är det läge att testa dina turnummer nu när EuroMillions Superdragning erbjuder en jackpott på 130 miljoner € (efter avdrag 104 miljoner €). Hos theLotter Sverige bettar du alltid tryggt och säkert.

thelotter.se drivs av Lotto Direct Limited, som är licensierad av Spelinspektionen;

Licens 18Li12438. 18+. Spel kan vara skadligt om det inte sker under kontrollerade former. Spela ansvarsfullt. För mer information besök https://www.stodlinjen.se/#!/

 

Hela denna artikel är en annons

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag