Det fotbollsspelande muskelberget alla pratar om – ”Nye Chuck Norris”

Mmmm... muskelberg. Foto: Twitter
  • Söndag 4 jan 2015 2015-01-04
E-post 11

USA Med en kroppshydda som en björn och tatueringar över hela kroppen blev den amerikanske fotbollsspelaren Shawn Oakman sportvärldens egen Chuck Norris över en natt.

En amerikansk fotbollsspelare blev under nyårsdagen en snackis i hela världen, efter att en bild på honom börjat cirkulera på sociala medier.

– Jag antar att Shawn Oakman är den nya Chuck Norris, skriver en användare på Twitter.

Bilden alla talar om föreställer den 22-årige collegefotbollsspelaren Shawn Oakman, hemmahörande vid Baylor University i Texas och i dess fotbollslag, Baylor Bears. Fotografiet togs under en så kallad bowlmatch, spelad 1:a januari mot Michigan State Spartans, och föreställer Oakman stående öga mot öga med ett par motståndare.

Vad som gjort bilden så populär är sättet den unge försvarsspelaren klär sig på. Med matchstället uppdraget ovanför magen, blottande en tatuerad tvättbräda, liknar han snarare en krigare än en idrottsman. På Twitter har bilden blivit en mem där Oakman framställs som alfahannarnas alfahanne.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag