Distansinstitutet

  • Lördag 21 maj 2022 2022-05-21
E-post
Distansinstitutet är en plattform som är till för dig som vill studera på distans. Genom att plugga på distans så har man möjligheten att studera på sina egna tider, platser och välja eget tempo. Det finns även många olika kurser att välja mellan inom många olika områden, och när man väl valt en kurs och betalat har man då full tillgång till all utbildningsmaterial. Allt du behöver för att börja studera är en enhet med internetuppkoppling.

 

En annan fördel med distansinstitutet är att alla kan studera här. Det spelar ingen roll om du inte har någon tidigare utbildning, är ute efter att byta karriär eller bara vill utvecklas inom ett specifikt område. Distansinstitutet använder sig också av många beprövade inlärningsmetoder genom att lägga fram materialet tydligt så att du kan förstå och ta in det på ett effektivt vis. När du väl har börjat studera kommer en stor del av studierna vara baserade på antingen video, men också text och bild. Du har även alltid möjlighet att ringa eller maila om du har fastnat med studierna eller behöver andra frågor.

 

Även om man gör själva studierna är på egen hand, så har man alltid tillgång till bl.a videos, där ämnesexperter visar och förklarar så att du lättare kommer vidare inom utbildningen. Allt finns tillgängligt på plattformen.
På plattformen får man en tydlig bild över hur din progression med dina studier går, du kan också välja att pausa ett moment för att kunna gå tillbaka och ha möjligheten att repetera vid senare tillfälle.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag