Donera en slant till utveckling av mobilapp för Nyheter Idag

Nu kan du bidra till Nyheter Idag med Swish. Bilden är ett montage.
  • Torsdag 7 jan 2016 2016-01-07
E-post 23

STOCKHOLM Allt fler människor hittar till Nyheter Idag för att ta del av nyheter och senaste skvaller om vad som sker i Sverige. Samtidigt ställer det allt högre krav på tillgänglighet och många läsare önskar en bättre läsupplevelse i mobiltelefonen. Därför ska vi försöka utveckla en mobilapp.

Nyheter Idag får en allt ökande målgrupp och bredare innehåll på nyheter, något som i sin tur leder till att fler användare önskar en bättre läsupplevelse för mobila enheter. Den mest rationella lösningen är att utveckla en mobilapp som kan laddas ner, där exempelvis funktion för push-notiser finns med vid större nyhetshändelser.

Samtidigt kostar det pengar att utveckla en app och även om Nyheter Idag har intäkter från annonser är verksamheten fortfarande i hög grad ideell. Det ekonomiska överskottet är helt enkelt för blygsamt för att vi ska kunna finansiera utvecklingen av en genuin mobilapp. Självklart arbetar vi dagligen för att öka mängden läsare men även hitta nya annonsörer för att få bättre ekonomi på sajten.

För att utveckla en stabil och vettig mobilapp räknar vi med en kostnad om ungefär 50 000 kronor. För de pengarna är tanken att både en version för iOS samt Android ska byggas, bägge med inbyggd funktion för push-notiser.

Du som läsare som gärna vill bidra till att vi kan utveckla en app för mobiltelefoner kan donera en summa med Swish på telefonnummer 070 090 61 90

Det går även bra att donera en slant via Paypal – knappen hittar du i högerspalten. Pengarna går oavkortat till att utveckla en mobilapp. Eventuellt överskott kommer användas till framtida teknikutveckling.

Vi tackar ödmjukast för ditt bidrag!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag