Dramatiska videon efter terrorattentatet – Här försöker han rädda livet på skottskadad

Han sliter av sig tröjan när han försöker rädda den skottskadade mannen. Foto: Faksimil danska TV2
  • Lördag 14 feb 2015 2015-02-14
E-post 217

KÖPENHAMN En ny video visar dramatiken sekunderna efter skjutningen vid ett möte för yttrandefrihet i Köpenhamn där en man omkom. – Pass på, en man har blivit skjuten, säger en desperat kvinna i den dramatiska videon sekunderna efter dödsskjutningen.

Nu släpper den danska kanalen TV2 unika videobilder som visar dramatiken efter att en man blivit skjuten i Köpenhamn under ett möte för yttrandefrihet. Händelsen beskrivs som ett terrordåd i medier och dansk polis har inlett en intensiv jakt efter en misstänkt gärningsman.

Läs också: Se videon när skotten träffar möteslokalen i Köpenhamn

Försökte rädda livet på den skottskadade mannen

I videon ser vi hur en man tar av sig sin t-shirt, förmodligen för att stoppa blödning hos den skjutne mannen som sedan avled. av sina skador. En kvinna är desperat och uppmärksammar videofilmaren på den skadade mannen som ligger ner på marken.

– Pass på, en man har blivit skjuten, säger hon i videon.

Strax därefter ser vi när polis anländer på motorcyklar och en man försöker beskriva vad som hänt. Fortfarande på lördagskvällen finns inga rapporter om att polisen gripit en misstänkt gärningsman. Nyheter Idag har tidigare rapporterat om en bild som den danska polisen gått ut med på den misstänkta gärningsmannen – den bilden hittar du här.

Nedan ser du den dramatiska videon från danska TV2

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag