Dramatiskt pantbanksrån i Stockholm – Fotanglar, rökbomber och brinnande bilar

Något brinner mitt på dagen på vägen i närheten av Skärhomen. Foto: Privat
  • Lördag 13 jun 2015 2015-06-13
E-post 82

STOCKHOLM En pantbank har blivit rånad mitt på lördagen i Stockholmsförorten skärholmen, rapporterar flera medier. Enligt tips till Aftonbladet brinner det bilar på flera ställen i anslutning till rånet. – Det ska kastas fotanglar och rökbomber på E4 i höjd med Vårby och Fruängen, säger Albin Näverberg till Aftonbladet.

Mitt på lördagen, strax innan klockan 15, rånades en pantbank i Stockholmsförorten Skärholmen under dramatiska former. Bland annat ska en hjullastare ha använts i samband med händelsen och polisen är på plats för att utreda rånet.

– Det har tillgripits kontanter, säger Tove Hägg hos Stockholmspolisen till Nyheter Idag.

Vet vi hur många rånarna var?

– Det ska vara minst två gärningsmän och de har lämnat platsen i ett fordon.

Fotanglar, rökbomber och brinnande bilar

Till tidningen Aftonbladet har polisen tidigare berättat att det kastats både fotanglar och rökbomber på väg E4 i höjd med Vårby och Fruängen, söder om Stockholm. I anslutningen till detta ska även bilar ha stuckits i brand, men det var vid 15 tiden ännu inte klarlagt om de brinnande bilarna har med rånet att göra.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag