EABT är tillbaka: ”Antirasister vill peka ut en fiende så de kan hatrunka”

Nu gör EABT comeback på Youtube!
  • Söndag 17 maj 2015 2015-05-17
E-post 356

SVERIGE Efter en tids frånvaro från internets undervegetation träder nu ”arga blatten” fram mellan stenar och träd i en ny video. Den här gången går han till våldsam attack mot den antirasistiska rörelsen. – De vill bara gå efter enkla, snabba, ytliga stämplar så de kan peka ut en fiende och börja hatrunka, förklarar han i videon.

Det är många som saknat internetfenomenet ”En Arg Blatte Talar” efter att han tagit en paus från Youtube. Men i en nyligen uppladdad video hoppar han fram bakom ett träd i skogen, som vilket troll som helst. Den här gången går han till rasande verbal attack mot antirasister och andra han ser som fiender.

– De vill bara gå efter enkla, snabba, ytliga stämplar så de kan peka ut en fiende och börja hatrunka, förklarar han inlevelsefullt när han ska beskriva godhjärtade antirasister.

Själv menar han att det är en självklarhet att han inte är en rasist, men för att förstå det måste man faktiskt lyssna på vad han säger, förklarar han. Däremot tycker han uppenbarligen att det som i dagligt tal beskrivs som antirasism och den antirasistiska rörelsen är lite väl kommersiell.

– Det är den intellektuella motsvarigheten till McDonalds. Snabbt, ytligt och utan särskild sund substans, säger han i videon.

Får positiva reaktioner

I kommentarsfältet på Youtube är det i princip bara hyllningar till arga blattens comeback. Flera användare förklarar att de saknat honom och att de nu är glada att han träder fram i offentligheten igen, eller rättare sagt, hoppar fram bakom ett träd i skogen.

”DU ÄR TILLBAKA! Äntligen, har väntat för länge nu för att få min dagliga dos av arg blatte”, skriver en lyrisk Youtubeanvändare i kommentarsfältet.

Vill du också se hans senaste video? Jajamensan, den finns precis nedanför!

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag