EABT förklarar invandringen av flyktingbarn med ”batikhäxor” som vill ha ”boytoys”

Foto: Skärmdump
Foto: Skärmdump
  • Torsdag 15 jun 2017 2017-06-15
E-post 2491

SVERIGE Den stora invandringen av så kallade ensamkommande flyktingbarn till Sverige de senaste åren kan delvis förklaras med att medelålders svenska kvinnor vill ha unga män att ha sex med. Det hävdar debattören och Youtubeprofilen En arg blatte talar (EABT), även känd under aliaset Angry foreigner.

Det var igår som EABT laddade upp en video på Youtube där han försöker ge sin förklaring till fenomenet med så kallade ensamkommande flyktingbarn. Videon, som är på engelska och dryga halvtimmen lång, har redan fått tiotusentals visningar.

I videon försöker EABT förklara för sina engelskspråkiga följare fenomenet med svenska så kallade ”batikhäxor”.

– Den här typen av kvinnor har blivit en levande meme på internet på grund av sin löjligt överdrivna invandringsaktivism, säger han och tillägger:

– Den tycks mer än något annat grunda sig i deras omättliga passion för färgad kuk.

Han tar upp det oräkneligt antal i synnerhet medelålders svenska kvinnor som bjuder in flyktingbarnen till sina hem, hur de i grupper på Facebook berättar för varandra att de delar säng med dem och hur de använder flyktingbarnen som ”boytoys”. Många av kvinnorna lägger upp bilder på Facebook och andra sociala medier där de poserar tätt inslingrade tillsammans med sina flyktingbarn.

– Det Sverige egentligen har gjort här är den största importen av gigolos i mänsklighetens historia. Sedan har man låtit skattebetalarna betala för denna omoraliska knullfest och kallar detta ”humanism”, säger EABT.

– Det här är inte en migrantkris, det är en globalistisk bordell, fortsätter han.

EABT nämner ett drygt dussintal medialt uppmärksammade fall där svenska kvinnor som arbetat med asylsökande avslöjats med att ha sex med dem. I ett par av de fall han nämner har polisen inlett förundersökningar om brott. I andra fall har de lett till Lex Sarah-anmälningar eller andra myndighets­åtgärder.

Han nämner även den så kallade Arbogakvinnan, en kvinnlig föreståndare för ett asylboende som avslöjades med att ha sexuella relationer med flera av de asylsökande och som misstänks ha mördat sin pappa och före detta man. Det ena mordet ska hon ha beordrat ett av flyktingbarnen, som hon även bott sambo med, att utföra.

Youtubeprofilen frågar sig också varför det främst är afghanska pojkar och inte flickor som kommer till Sverige, trots att flickornas situation i hemlandet är långt mycket värre än pojkarnas, och undrar vad som hänt om rollerna varit ombytta.

– Tänk er att 45 000 unga ukrainska kvinnor kommer till Sverige som flyktingar. De påstår att de är några år yngre än de egentligen är och drar till sig massor av uppmärksamhet från äldre svenska män som flockas runt dem, frossar i dem, vill krama dem och ”ta hand om dem”. Hur tror du att feministerna hade reagerat? Hur tror du att media och allmänheten hade reagerat?

– Det som är särskilt motbjudande med allt det här är hyckleriet. Om vi tagit samma situation men bytt könen med varandra så hade anklagelserna om trafficking och pedofili haglat.

Har EABT rätt när han säger att invandringsströmmen av flyktingbarn göds av svenska kvinnor som vill ha "boytoys"?
5364 röster (se resultat)

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag