Efter Bitcoin kommer… Titcoin?

Med Titcoins blir alla vinnare. - Faksimil Youtube
  • Torsdag 22 maj 2014 2014-05-22
E-post 0

Efter de monumentala framgångarna för kryptovalutan Bitcoin har det kommit många efterföljare, som Litecoin, Ultracoin, Dogecoin med flera. Precis som vanliga valutor värderas dessa utifrån tillgång och efterfrågan. En ny aktör på valutamarknaden har insett var det finns konstant efterfrågan. Nu kommer Titcoin.

Principen är enkel, hos en handlare som är ansluten till Titcoinsystemet kan en kvinna betala genom att visa sina bröst och få dem fotograferade. Bilden hamnar hos valutahandlaren Pornhub som tjänar pengar på att visa upp den. Handlaren å sin sida ersätts med en dag av gratis tillgång till den samlade mängden bröstbilder.

Till skillnad från andra valutor är Titcoin på detta sätt uppbackad av något med faktiskt värde, nämligen bilder av kvinnobröst. Det krävs ej heller av användaren att hon behärskar avancerad teknik. För internetbetalningar är en webbkamera allt som behövs.

– Pengar växer inte på träd, de växer på tuttar, säger Pornhub i filmen.

En del av inkomsterna kommer att gå till forskning om bröstcancer, för att dels ge tillbaka till samhället, dels för att bibehålla en hälsosam marknad.

En mer ingående förklaring ges i filmen nedan.

 

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag