Elektrikerföretag avslutar sina uppdrag i Malmö – ”Måste tänka på anställdas säkerhet”

Facebookinlägget. Foto: Faksimil Facebook.
  • Måndag 13 feb 2017 2017-02-13
E-post 814

MALMÖ ”Pga av rådande säkerhetsrisk att vistas i Malmö med våld och skjutningar kommer Högs EL att slutföra pågående jobb i Malmö. Efter det tar vi inte på oss fler jobb där om det inte sker en drastisk förändring”, skriver elektrikerföretaget på Facebook.

Under söndagskvällen 12 februari skriver elektrikerföretaget Högs EL i ett Facebookinlägg att de inte kommer ta på sig fler jobb i Malmö. Företaget skriver att de måste tänka på sina anställdas säkerhet och hänvisar till det våld och de skjutningar som ägt rum senaste tiden. Företaget kommer slutföra pågående jobb i Malmö men kommer inte ta på sig några fler efter det såvida det inte sker en drastisk förändring.

”Hej för tillfället svarar vi inte på fler frågor utan hänvisar till tidigare uttalande Mvh”, svarade Andreas från Högs EL när Nyheter Idag bad om en kommentar. Nedan följer Facebookinlägget i sin helhet.

”Pga av rådande säkerhetsrisk att vistas i Malmö med våld och skjutningar kommer Högs EL att slutföra pågående jobb i Malmö. Efter det tar vi inte på oss fler jobb där om det inte sker en drastisk förändring. Hoppas ni har förståelse för det. Vi måste tänka på våra anställdas säkerhet. Till er som bor och jobbar i Malmö kan vi bara önska er att det blir säkert att vistas där igen”, skriver Andreas Svensson från Högs El i en Facebook-kommentar.

Svensson har tidigare varit engagerad i Sverigedemokraterna och har haft ett uppdrag i kommunfullmäktige i Kävlinge.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag