En mördad vid skottlossning i Stockholm

  • Tisdag 19 jan 2016 2016-01-19
E-post

STOCKHOLM En person blev under eftermiddagen idag ihjälskjuten i Stockholmsförorten Akalla. Ytterligare en person skottskadades i samband med skottlossningen.

Larmet om skottlossning vid Sibeliusgången i Akalla kom in till polisen vid halv fyra-tiden på eftermiddagen. På platsen anträffade polisen två skottskadade personer varav den ena senare avled.

Enligt Mats Sundberg, polisens arrestbefäl i Solna, hade vid elvatiden på kvällen ännu ingen gripits misstänkt för mordet och mordförsöket.

Enligt Fria Tider rörde det sig om en eller två gärningsmän som efter skottlossningen försvann springandes från platsen.

Polisen är tystlåten om utredningen och har inte gått ut med vare sig kön eller ålder på vare sig den ihjälskjutna personen eller på den person som skottskadats. Det är dessutom okänt hur pass allvarligt skadad den skottskadade personen är.

Polisens tekniker och ett stort polispådrag var på plats i Akalla långt in på kvällen för att säkra spår och ett stort område i ett bostadsområde hade i samband med det spärrats av.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag