Fick nobben – stämmer på miljonbelopp för känslomässigt trauma

K Kawshigan. Bild: Pressbild AeroLion Technologies
  • Torsdag 2 feb 2023 2023-02-02
E-post

En man i Singapore stämmer en kvinna på 3 miljoner dollar för det känslomässiga trauma hon ska ha orsakat honom genom att nobba hans uppvaktning, rapporterar Channel News Asia

K Kawshigan, chef på drönarföretaget D1 Racing, var från början vän med Nora Tan Shu Mei, men vänskapen upphörde när hon förklarade att hon bara såg honom som en vän, och inte ville bli hans flickvän.

Läs även: Sprängde hus på fyllan – stämmer krogen där hon drack sig full

Kawshigan stämde henne då på 22 000 dollar för att hon ska ha brutit mot ett avtal om att förbättra deras förhållande. Domstolen avvisade emellertid hans stämningsansökan som ”ett kalkylerat försök att tvinga fram en förlovning” från kvinnan.

Men Kawshigan gav inte upp, utan stämde henne igen – den här gången på hela 3 miljoner dollar. Stämningen gäller bland annat ”känslomässigt trauma” som innebar att han inte längre kunde upprätthålla de kundkontakter som krävs i yrket.

Stämningen gäller även förtal efter samtal dem emellan som andra personer kan ha hört, där Shu Mei anklagade Kawshigan för trakasserier och förföljelse.

Shu Mei har emellertid stämt Kawshigan tillbaka för ersättning för de åtgärder hon uppger att hon tvingats vidta på grund av hans uppvaktning, som att installera säkerhets- och övervakningsutrusning vid sitt hem.

Läs även: Cyklist filmades när han knäade barn – stämmer pappa för ärekränkning

Läs även: Har pruttat sedan julsmörgås 2017 – stämmer försäljare

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag