Filmtrailern till ”Warcraft” släppt: ”Ta mina pengar era fanskap”

Minst sagt positiva reaktioner på trailern. Foto: Faksimil Facebook
  • Söndag 8 Nov 2015 2015-11-08
E-post 1

SVERIGE Nu har trailern till den kommande filmen ”Warcraft” släppts i sociala medier och reaktionerna är minst sagt positiva. ”Ta mina pengar era fanskap som fan vad jag har väntat på denna filmjävel”, skriver en exalterad användare på Facebook i anslutning till trailern.

Filmen har sin utgångspunkt i det mycket populära datorspelet ”World of Warcraft” som skapats av datorspelsföretaget Blizzard. Den kommande långfilmen är ett samarbete mellan Blizzard och filmbolaget Legendary Pictures där Duncan Jones är regissör. Filmen uppges ha biopremiär i Sverige den 27 maj.

Warcraft utspelas i en fantasivärld där människor och så kallade ”orcher” tvingas samarbeta mot en gemensam fiende. Orcher är ett välkänt begrepp i populärkultur som ett slags monster och förekommer i filmer som Sagan om ringen. I den nya trailern kan man skymta en liten grön orchbebis men även staden Dalaran.

För den som vill veta mer om vilka skådespelare som är med i filmen finns en komplett lista på Internet Movie Database, IMDB.

Nedan kan du se den episka trailern med svensk text inför kommande långfilmen ”Warcraft”. Den har redan fått miljontals visningar i sociala medier.

Two worlds. One Home. Se världspremiären av trailern för #WarcraftMovie nu. Biopremiär i Sverige 27 maj.

Posted by Warcraft on Friday, November 6, 2015

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag