Flashbackryktet var sant – Nu försvinner Samyang Ramen-nudlarna från ICA

Samyang Ramen-nudlar med biffsmak. Åhhh vilka minnen. Foto: handla24.se
  • Fredag 6 mar 2015 2015-03-06
E-post 449

SVERIGE Nu kan Nyheter Idag avslöja att ett Flashbackrykte var sant, ICA kommer inte längre sälja Samyang Ramens snabbnudlar. – Ja, det stämmer att vi håller på att byta leverantör, förklarar ICAs presschef Ola Fernvall i sms till Nyheter Idag.

En tråd på forumet Flashback gör gällande att ICA ska sluta sälja Samyang Ramen-nudlarna och ryktet har skapat en mindre kris på det populära forumet. När Nyheter Idag kontaktar ICA visar det sig att ryktet stämmer – ICA kommer att byta leverantör.

– Ja, det stämmer att vi håller på att byta leverantör. Vi byter till ett annat märke som vi tycker är bättre och godare, förklarar ICAs presschef Ola Fernvall i ett sms till Nyheter Idag.

”Ni förstår ju inte omfattningen av den här katastrofen”

I Flashbacktråden pågår en mycket intensiv diskussion om hur man kan få tag i Samyang Ramen-nudlarna och några användare bestämmer sig för att skyndsamt besöka närmaste ICA-butik för att bunkra upp nudelförrådet i skafferiet. Andra användare krishanterar genom att tipsa varandra om andra nudelmärken, alternativt butiker där Samyang Ramen fortfarande går att köpa.

– Jag hoppas verkligen INTE att dom kommer göra detta! Älskar Samyang Ramen! FAN! måste köpa en jävla massa paket just nu bara för detta, afk, skriver användaren FASSW.

– Åh dessa minnen, de var en regelbunden måltid under mina studentår (jag måste ju ha pengarna till öl!), skriver Dompan75.

– Ni förstår ju inte omfattningen av den här katastrofen!, menar användaren buranshe.

Men det finns även de som inte alls gillar Samyang Ramen och som är helt oförstående till varför andra Flashbackare rasar mot ICA. Detta slutar med hårda ord på forumet där en Flashabackare anklagar en annan för att vara en ”kall person”.

– Du väljer ju själv vad du ska köpa och inte. Trist för oss som tycker om dem. Du är en kall person, svarar gr8ovi till kanelipulla som inte alls gillar Samyang Ramen-nudlarna.

Även användaren Minipax tycker att Samyang Ramen ”smakar skit”. Istället uppmanar han användare att gå till närmaste ”kinesbutik”, något som enligt denne forumanvändare är bättre.

– Knappast något att hänga läpp över då de smakar skit, bara hippies tycker att de är goda. Knalla iväg till någon kinesbutik och köp nudlar där istället, mycket bättre, skriver användaren Minipax.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag