Flera bilar brann i Södertälje

Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Nyheter Idag
  • Söndag 24 sep 2017 2017-09-24
E-post 687

SÖDERTÄLJE Fyra bilar i en garagelänga blev helt utbrända och även garaget i sig började brinna. Och innan dess kastade ungdomar bangers i Södertälje natten mot söndagen. Stöket och oroligheterna ser ut att fortsätta, trots stor polisnärvaro.

Oroligheterna i Södertälje ser ut att fortsätta. Natten mot söndagen, strax efter midnatt, larmas polis till stadsdelen Hovsjö. Där brinner fyra bilar i en garagelänga. Polisen rapporterar på sin hemsida att bilarna blev helt utbrända och att branden även tog sig i garaget.

Nyheter Idag har talat med en polisman som arbetar i Södertälje och han säger att bilbränderna är en del av den senaste veckans stök.

– Under kvällen kastades det bangers och sådär. Det var en hel del patruller i området, säger poliskällan.

För några dagar sedan berättade Nyheter Idag att det var rejält oroligt i Södertälje. Även då kastades det bangers, bilar sattes i brand och även fasaden på en fritidsgård började brinna. Till och med soffa, som barrikaderade en väg, stod i brand och i närheten av den fanns stenar i ett upplag som en förberedelse för attacker mot blåljuspersonal.

Bilbränderna natten mot söndagen rubriceras som mordbrand.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag