Flera bilar brinner i södra Stockholm

  • Lördag 26 nov 2016 2016-11-26
E-post

STOCKHOLM Se de dramatiska videobilderna där flera bilar står i brand på en parkering i Hallunda i södra Stockholm. I ren desperation försöker boende rusa fram till sina parkerade bilar för att rädda dem undan lågorna.

Flera bilar brinner i södra Stockholm på Kornvägen i Hallunda. Räddningstjänsten fick larm klockan 22.11 om att personbilar stod i brand. När Nyheter Idag anländer till platsen står två bilar helt övertända och en tredje bil har även den precis börjat brinna. Ytterligare en bil som står parkerad intill är på väg att antändas och i ren panik springer boende i närheten fram för att backa undan fordonet.

Minuter senare anländer räddningstjänsten för att släcka fordonen. Då har ett stort antal boende i området samlats runt parkeringen för att se vad som händer. Dramatiken fångades på en video som Nyheter Idag nu kan visa.

Hallunda är en del av Stockholms utanförskapsområden som länge skakats av bilbränder och kriminalitet. I februari i år berättade Aftonbladet att Hallunda/Norsborg är ett av Stockholms läns farligaste områden och förra året brann totalt 70 bilar och ett antal byggnader i norra Botkyrka. Narkotikaförsäljning sker öppet i Norsborg och tidigare har Nyheter Idag berättat om flera rån som skakat Hallunda centrum.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag