Framstående svensk komiker påstås ha skickat film på när han runkade och kallade henne hora – Hon sparade filmen

Foto: Flickr
  • Onsdag 1 Nov 2017 2017-11-01
E-post 431

SVERIGE En av Sveriges mest framstående komiker utreds för två fall av våldtäkt och ett fall av sexuellt ofredande. Nu framträder ännu en kvinna och uppger att komikern ska ha skickat filmer på sig själv när han runkade och kallade henne för en äcklig hora. Kvinnan sparade först filmerna men tog sedan bort dem. Nu jobbar hon med att försöka få fram dem igen. 

En av Sveriges mest framstående komiker, som bland annat har samarbetat med SVT och Sveriges Radio, utreds för två fall av våldtäkt och ett fall av sexuellt ofredande.

Nu framträder ännu en kvinna och berättar att komikerna ska ha skickat onanifilmer på sig själv till henne efter att de matchat på Tinder. Det uppger Nyheter24. 

I filmen, där komikern står och onanerar, ska han även skrika ”äckliga hora” till kvinnan som han skickat den till.

Kvinnan uppger för Nyheter24 att hon inte visat något sexuellt intresse för komikern.

– Ändå skickade han många filmer, där han naken runkade och pratade om vilken liten äcklig hora jag var och hur han skulle knulla mig, säger hon till Nyheter24.

Kvinnan sparade filmerna på en ipad men tog sedan bort dem. Nu ska hon försöka få hjälp med att eventuellt kunna få fram dem igen.

Förundersökning har inletts mot komikern gällande tidigare omskrivna fall av påstådda våldtäkter och sexuellt ofredande.

Kvinnan hoppas att komikern ska bli dömd och att han ska sluta kränka tjejer i framtiden. Hon har inte anmält komikern för filmerna eftersom hon skämdes, inte orkade och inte heller trodde att det skulle leda till något.

Komikern har tills nyligen haft ett samarbete med Discovery, som efter skriverierna valt att avsluta det.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag