Fullsatt när Modiri livepoddade med Schyman, Ganman och Bali

Foto: Nyheter Idag
  • Lördag 19 jan 2019 2019-01-19
E-post 459

MALMÖ På tisdagskvällen lockade en samtalspodcast storpublik på klassiska Moriska Paviljongen i Folkets Park i Malmö. Under ledning av Navid Modiri pratade gäster som Ann Heberlein, Gudrun Schyman och Hanif Bali om ämnen som religion, integration och vänster- och högerpolitik idag.

Det var fullsatt i Moriska Paviljongens stora sal när Navid Modiri höll sin första livesändning av podcasten ”Hur kan vi”. Sändningen lockade med samtal mellan välkända namn som Ann Heberlein, Gudrun Schyman, Hanif Bali, Malcom Kyeyune, Jens Ganman, Mustafa Panshiri och En Arg Blatte Talar.

Läs även: Navid Modiri: ”Sverige håller på att bli avintellektualiserat”

Mest brände det till i samtalet mellan Malcom Keyuyne, Gudrun Schyman och En Arg Blatte Talar, när den sistnämnda gick ut hårt genom att jämföra svensk partipolitik med en ”prolapse”.

– Det är när tarmen ramlar ut ur rövhålet när du antingen fistat för hårt eller skiter för hårt, så kan du skita ut tarmen, sade Youtubestjärnan när han ombads förklara uttrycket.

De övriga i samtalet höll i alla fall med om att partipolitiken i Sverige har sett bättre dagar, men i övriga frågor var framförallt EABT och Schyman sämre överens. EABT menade bland annat att en viktig faktor i fråga om miljöpolitik var att afrikaner och araber föder för många barn.

 

Här är samtalet med Bali, Brinkemo och Panshiri:

 

Här är samtalet med Ganman, Jönsson och Sadé:

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag