Fylleångest – tatuerade könsorgan med hakkors på benet

Foto: Användaren "Kluff" / Flashback forum
  • Måndag 10 mar 2014 2014-03-10
E-post 0

FLASHBACK Alla har vi vaknat med fylleångest någon gång, men användaren ”Kluff” på forumet Flashback har anledning att vara lite extra ångerfull. Hans kompis, som också var full, gav honom en annorlunda tatuering.

Det var förra året som en minst sagt annorlunda tråd dök upp på diskussionsforumet Flashback.

– Igår gjorde jag det mest efterblivna i hela mitt liv. Jag var på en hemmafest och det blev väl lite för många öl. Sedan dök det upp en tatueringsmaskin på festen, och jag fick insikten ”Jag ska tatuera mig!”. Motivet blev till slut en kuk, och killen som tatuerade mig var minst lika full som jag, förklarar användaren Kluff i en flashbacktråd.

– Nu sitter jag här med en intatuerad kuk komplett med pung, ådror och könshår som ser ut att vara gjord av en femåring med Parkinson’s. Och jag såg precis att jäveln passade på att tatuera in en swastika också. Det är en rätt stor tatuering också, 6×2.5 cm, så den syns ju tydligt. Vad fan ska jag göra?!

Flashbackarna försöker hjälpa ”Kluff” med sitt annorlunda problem

– Försök som sagt täcka den nu så du inte motvilligt behöver visa den för folk. Sedan får du väl höra av dig till någon tatueringsstudio eller liknande och antingen täcka över den eller köra laserbehandling. Lär bli en dyr historia oavsett, men det är det väl värt om du inte vill knata runt med en nazistkuk på kroppen hela livet, tipsar forumanvändaren ”Presentpapper”. Men alla är inte lika negativa till Kluffs tatuering.

– Det var en av de coolaste tatueringarna jag har sett. Den sitter på armen va? Fortsätt göra fler nästa gång du druckit så hela armen blir täckt. Ett ollon som sticker ut på handen och en pung (med swastika) som sticker upp ovanför halsringen på tröjan, tipsar användaren ”PastorPrimarius”.

”Han har tydligen tatuerat flera andra på fyllan”

När vi följer dramatiken i flashbacktråden några inlägg senare och Kluffs initala ångest börjat släppa, förklarar han på forumet att det känns ändå rätt okej. Det han ogillar mest med tatueringen är hakkorset.

– Nu har ångesten börjat försvinna; det känns mest kul just nu just för att det är så efterblivet. De är väl mest swastikan jag inte är stolt för över huvud taget. Det var riktigt svinigt gjort av ”tatueraren”! Han har tydligen tatuerat flera andra på fyllan, och igår tatuerade han en till kille! En stor jävla bild på underarmen.

Ångesten kom tillbaka

Trots det annorlunda motivet på tatueringen var det på grund av något helt annat som Kluff började känna ångesten krypa tillbaka. Istället började han oroa sig över risken för sjukdomar som hepatit.

– Faaan, jag har läst en del om hepatit och hiv och sån skit idag. Har börjat noja upp mig lite trots att jag egentligen inte borde det, men ändå gör jag det eftersom jag var asfull när jag väl gjorde tatueringen. Hur stor är risken att folk i 16-21-årsåldern har något sådant? Hittade bara statistik från 2006 om hiv, och det var ju sjukt få i den åldersgruppen. Hepatit verkar ju inte heller vara så värst vanligt. Kan någon lugna mig, eller borde jag oroa mig?! En som tatuerade sig var typ 16, och en annan var min kompis. Och sen var det jag. Jag har ingen aning om någon tatuerade sig efter mig.

– FAN, nu känns det här riktigt dumt.

Om användaren Kluff läser vår artikel om ämnet får han gärna höra av sig till Nyheter Idag under grundlagsskyddad anonymitet. Vi vill såklart veta om han fortfarande har kvar tatueringen.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag