Fyra skadade i skottlossning i Trelleborg

Genrebild. Foto: Nyheter Idag
  • Fredag 13 okt 2017 2017-10-13
E-post 250

SKÅNE Fyra män fick föras till sjukhus efter en skottlossning i centrala Trelleborg på torsdagskvällen. Två män i 20-årsåldern är allvarligt skadade och en person är gripen av polis för händelsen som rubriceras som mordförsök.

Klockan 22.30 larmas polis genom flera telefonsamtal om en misstänkt skottlossning i centrala Trelleborg på torsdagskvällen. På plats konstateras att fyra män är skadade. Polis arbetar inledningsvis med att säkra olika platser för att ambulans ska kunna köra fram till de skadade.

Sedan följer en större polisinsats i Trelleborg. Fyra personer fördes med ambulans till sjukhus i Malmö och Lund. Polisen spärrar också av flera platser för teknisk undersökning och vapenhund kallas in i polisens insats.

Tidningen Aftonbladet rapporterar att två av männen har allvarliga skador. Flera personer har hämtats till förhör och en person har även gripits av polis.

– Det gjordes också en husrannsakan i en lägenhet, säger Hans Nilsson, vakthavande befäl hos polisen Region Syd till Aftonbladet.

Polisen rubricerar händelsen som försök till mord.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag