”Ge svenska män obligatoriska testosteroninjektioner”: Milo Yiannopoulos planerar krascha svenska valrörelsen

  • Söndag 21 jan 2018 2018-01-21
E-post 2388

Kaos och skandalrubriker kan vänta svensk valrörelse. Den fabulöse homosexuella ”korsriddaren” och tillika Trump-supportern Milo Yiannopulos berättar i en lång intervju med Nyheter Idag att han siktar på att besöka Sverige under 2018. Och om han fick bestämma över Sverige skulle mycket förändras, ett land som han menar saknar nationellt självförtroende och som exporterar billigt skräp som ABBA, H&M och IKEA.

Att svenska kvinnor så hemskt gärna vill ta emot invandring från muslimska länder beror på att de inte har mött några riktiga män på flera decennier. Det förklarar debattören Milo Yiannopoulos i en lång intervju med Nyheter Idag.

– Jag är inte för social ingenjörskonst eller att staten lägger sig i människors liv, men jag skulle göra ett undantag för Sverige, för att förse svenska män med obligatoriska testosteroninjektioner.

Under tiden svenska män odlar hår på bröstet och successivt blir mer attraktiva för kvinnor skulle Milo deportera alla muslimer som kommit till Sverige de senaste tio åren. Möjligen kan han göra undantag för läkare och jurister med en muslimsk bakgrund, om de allt i övrigt är assimilerade.

Men att få bort islam från Sverige och västvärlden är bara en del av Sveriges problem. Konungariket saknar nationellt självförtroende och exporterar bara billigt skräp som ABBA, H&M och IKEA. Något kulturellt avtryck har inte Sverige bidragit med till omvärlden, förklarar han. Att vara trevlig och god mot främlingar är det enda du har kvar när allt självförtroende saknas.

En annan plan kan vara att låta normala svenssons flytta till USA och deportera alla feminister i USA till Sverige. Då skulle Sverige kunna bli ett lyckorike av feminister och muslimer, funderar Milo i telefonen.

Om Milo Yiannopoulos var kung över Sverige skulle mycket förändras. Själv ser han sig som en fabulös, homosexuell korsriddare som försvarar de västerländska, frihetliga och kapitalistiska värderingarna. Och så passade Nyheter Idag på att fråga Milo Yiannopoulus hur han tycker att riksdagsledamoten Hanif Bali (M), enligt Daily Mail den svenska versionen av honom själv, borde klä sig.

– Som en mittpunkt mellan en persisk sultan, Muammar al-Gadafi och Michael Jackson, säger Milo som menar att Hanif borde omfamna vad han kallar ”dictator chic”.

Och som om inte det vore nog hoppas Milo Yiannopoulus att valåret 2018 blir det år som han för första gången besöker Sverige för att ställa till med scener. Han säger att han ”definitivt” vill komma det här året.

Som PLUS-medlem på Nyheter Idag kan du lyssna på intervjun där Milo lägger ut texten om sin syn på Sverige, islam, feminister och vad som är korrekt mode och klädstil.

+PLUS Lyssna på hela intervjun med Milo Yiannopoulos där han sågar Sverige längs med fotknölarna

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag