Glasstjuvar i Mölndal jagas av polisen: ”Mörkt klädda”

Foto: Nyheter Idag (genrebild) / Peter Lindberg CC BY 2.0
  • Tisdag 2 mar 2021 2021-03-02
E-post 97

MÖLNDAL Under natten till tisdagen larmades polisen om ett butiksinbrott i Mölndal strax söder om Göteborg. När polisen anlände till platsen kunde det konstateras att glass hade stulits från butiken.

Klockan halv tre på natten till tisdagen larmades polisen till en butik Mölndal strax söder om Göteborg efter att inbrottslarmet utlösts.

När polisen anlände till platsen hade en ruta till butiken krossats. Snart kunde det också konstateras att glass stulits från butiken.

– Det var två mörkt klädda gärningsmän som lämnade platsen med påsar. Det som saknas initialt är glass av märket Ben & Jerry’s, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisregion Väst, till Nyheter Idag.

Läs även: Ben & Jerry tar ställning för de 9 000 afghanska männen: ”Hoppa på kärlekståget med oss”

Enligt Anna Göransson är det än så länge bara glass som rapporterats stulet från butiken. Hur mycket eller vad för smak det var på glassen finns det i nuläget inga uppgifter om.

Än så länge har ingen gripits i ärendet.

Läs även: Ahmed vrålade ”horunge” i rättssalen – frias från förolämpningsbrott

Läs även: 25-åring filmade kvinnor på toaletten – åtalas

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag