Granne larmade om dödsskrik i lägenhet – Polisen tog älskande par på bar gärning

Dödsskriken på Södermalm visade sig vara kärleksskrik. Polisbilen på bilden har inget med händelsen att göra. Foto: Google Maps / Nyheter Idag
  • Söndag 1 Nov 2015 2015-11-01
E-post 59

STOCKHOLM Polis larmades till en adress på Södermalm i Stockholm efter att en granne hört vad de beskrev som ”dödsskrik”. När polisen skyndsamt anlände fann de ett par som hade sex. – Det finns en händelserapport på detta, säger Carina Andersson, befäl vid Stockholmspolisens kommunikationscentral.

Det var natten mot lördagen som polisen fick ett brådskande larm. En granne berättade för polisen att de hörde ”dödsskrik” från en lägenhet intill och polisen stormade till platsen för att undsätta en eventuell människa i nöd. Men när polisen kom fram till platsen visade det sig att det var något helt annat på gång i lägenheten.

Två lättklädda personer, en man och en kvinna, ska ha öppnat dörren och det visade sig att det inte alls var några dödsskrik det handlade om – paret hade haft sex. Yttre befäl för Södermalm skriver om händelsen på Twitter och beskriver det som ”kärleksskrik” istället för ”dödsskrik”.

När Nyheter Idag ringer till polisens länskommunikationscentral sent på söndagkvällen bekräftar de att händelsen ägt rum.

– Det finns en händelserapport på detta och den upprättades klockan 03.29, säger Carina Andersson, befäl vid Stockholmspolisens kommunikationscentral.

Nedan ser du tweeten från polisens yttre befäl på Södermalm.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag