Gudrun Schyman hånas för Pridebild

Här är bilden som någon laddat upp på nätet. Foto: Privat / Reddit
  • Söndag 3 aug 2014 2014-08-03
E-post 0

STOCKHOLM En bild på Gudrun Schyman, där hon närvarar på Stockholm Pride, hånas nu på Reddit. – Stora starka feminist-trollet har letat sig fram från under stenbron, kommenterar en användare.

Användaren cubsink på Reddit har laddat upp en bild på Feministiskt Initiativs partiledare Gudrun Schyman. På bilden går Schyman med en argt och bestämt ansiktsuttryck, något som väcker flera reaktioner bland Redditanvändare.

– I have no idea what this says but dammit all if this grandma isn’t about to beat someones ass, skriver en användare som med stor sannolikhet inte bor i Sverige.

En annan kommentar är mer elak mot Gudrun Schyman och hennes roll som partiledare.

– Stora starka feminist-trollet har letat sig fram från under stenbron, skriver en annan.

Alla hånar inte Gudrun – vissa gillar henne

Bilden har i skrivande stund flera kommentarer på Reddit där flera uttrycker sig hånande eller ironiskt. Men det är inte alla Redditanvändare som är negativt inställda till Gudrun Schyman, tvärtom – en användare ser henne gärna som statsminister.

Tycker Gudrun var och är en av de mest intressanta och definitivt mest vältaliga politiker vi har i Sverige. Håller inte alltid med om politiken men hon skulle göra en mycket bra statsminister. Hon är underbar.

Nu återstår att se om det blir ett nytt såkallat meme av bilden på Gudrun.

Innehållet som publiceras på Nyheter Idag omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du som kommenterar är helt ansvarig för det du skriver.

Mer från Nyheter Idag